Met trots presenteren we het nieuws dat Marketing Original en Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES) de handen ineen slaan. Marketing Original faciliteert gepersonaliseerde en renderende marketingcampagnes voor bij VES-aangesloten sportclubs.

Samen kom je verder
Samen streven we voor de beste en meest renderende marketingcampagnes op maat. Deze marketingcampagnes worden, na marktonderzoek en een heldere strategie, exclusief ontwikkeld voor VES-leden en bevatten een volledig pakket aan marketing- en communicatieactiviteiten. Startklaar en voorzien van alle elementen die nodig zijn om succesvol te zijn met marketing.

Marketingmix
Zonder riemen kun je niet roeien en zonder goede mix van marketingactiviteiten zal een bedrijf weinig naamsbekendheid vergaren. Marketing Original werkt samen met VES om voor ieder VES-lid een gepersonaliseerde online en offline marketingmix samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan online advertentiecampagnes, optimalisaties, inzetten van de juiste social media kanalen en een offline promo pakket om naamsbekendheid te verhogen.

Meer informatie
Meer weten over de samenwerking tussen Marketing Original en Vereniging Exclusieve Sportcentra? Kijk dan hier!