Marketing Original en Leadinfo slaan de handen ineen met een nieuw partnership! Vanaf heden zijn wij officieel partner en integrator van Leadinfo. 

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek met een 14-dagen proefperiode zelf wat Leadinfo voor u kan betekenen!

 

Hoe werkt het?
De leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen.Zo heeft u alle informatie die unodig heeft om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard. Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst/product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

 

Vraag een gratis 14-dagen proefperiode aan!
Vul hier je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres in en ontdek zelf wat Leadinfo voor jou kan betekenen!