Adequaat en flexibel werken. Daar houden we bij Marketing Original van. In samenwerking met het geweldige initiatief van Eerste Hulp Bij Processierups hebben we in een mum van tijd prachtige resultaten kunnen leveren.

Eerste Hulp Bij Processierups
Eerste Hulp Bij Processierups biedt een all-in-one product aan dat voor elk huidtype, tegen alle nare klachten van de eikenprocessierups een oplossing biedt. Deze gel, geproduceerd door het gerenommeerde Spruyt-Hillen, kan worden geleverd in Nederland en België.

Ontwikkeling Shopify webshop
Marketing Original verzorgde de volledige online omgeving, inclusief webshop en strategische planning voor Eerste Hulp Bij Processierups. De webshop is ontwikkeld via het Shopify, een flexibel e-commerce platform waarmee webshops snel ontwikkeld en gemakkelijk beheerd kunnen worden. Bekijk hier de webshop van Eerste Hulp Bij Processierups.

Marketing Original officieel partner van Shopify
Als Partner van Shopify kunnen wij middels het innovatieve e-commerce platform flexibele webshops ontwikkelen voor zowel Nederlands als internationaal georiënteerde bedrijven en organisaties. Door een intensieve samenwerking met de specialisten van Shopify zijn wij in staat een effectief netwerk van verkoopkanalen aan uw webshop te koppelen voor maximaal rendement.