Start-up: ECLISSI gioielli start samenwerking met Marketing Original

Start-up: ECLISSI gioielli start samenwerking met Marketing Original

Sinds oktober 2016 is Marketing Original de nieuwe marketingpartner van ECLISSI gioielli, een gerenommeerde diamanten- en juwelenproducent. Het merk ECLISSI komt voort uit de samenwerking tussen de broers Mark en Stan Voogd. Mark is sinds 1998 actief als diamantair en levert geslepen diamanten aan bekende juwelenfabrikanten. Stan maakte in 2015 de bijzondere overstap van finance naar brilliance en is verantwoordelijk voor advies en sales. Boordevol vakkennis en passie maken zij ECLISSI tot een vernieuwende speler op de markt!

ECLISSI maakt gebruik van de beste basismaterialen, welke verwerkt worden door traditionele ambachtslieden in Valenza, Alessandria. Valenza staat bekend als “la città dei gioiello”: de stad van juwelen.  Hier bevindt zich dan ook het hart van de high end juwelenproductie waar gerenommeerde merken als Bulgari, Cartier, Damiani en Boucheron hun collectie laten vervaardigen. Vervolgens wordt er persoonlijk aan klanten in Nederland geleverd, wat het geheel tot een simpel en doeltreffend concept maakt.

Eclissi vervaardigt niet alleen handgemaakte juwelen, maar levert ook geslepen, losse diamanten. Dit maakt het beleggen in diamanten mogelijk. Diamanten blijken al jaren een waardevaste investering, doordat deze bestand zijn tegen inflatie, valutaschommelingen en financiële crises. Het investeren in diamanten is dus een veilige aanvulling op een gespreide beleggingsportefeuille.

Marketing Original zal verantwoordelijk zijn voor alle marketing- en communicatieactiviteiten. Wij zullen een adviserende rol hebben gedurende het ontwikkelen van de marketingstrategie.  Daarnaast zullen wij de communicatie verzorgen, zowel online als offline. Wij kijken uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!