55 leuke en interessante feiten over Google

Bijna twintig jaar geleden werd de domeinaam Google.com geregistreerd. Een website waarop je informatie kunt zoeken. Tegenwoordig is Google natuurlijk meer dan dat. Iedere internetgebruiker heeft eens of dagelijks te maken met één van de diensten van Google, zoals Gmail, Maps, YouTube of Analytics. Deze programma’s klinken bij jou wellicht bekend in de oren. Maar kende je deze interessante feiten al?

Facts & Figures over Google
55 weetjes over Google, die verzameld en visueel weergegeven zijn door Dr-discount. Het begon allemaal in september 1997 toen Larry Page en Sergey Brin de domeinnaam Google.com vastlegden. In augustus 1998 werd de zoekmachine gelanceerd en sindsdien groeit het aantal dagelijkse zoekopdrachten enorm. In 1998 waren dit er 10.000 per dag, een jaar later 50.000 en tegenwoordig zijn er dagelijks 3,5 miljard zoekopdrachten! Google groeit, en ook de aanbiedingen op de site groeiden. In de jaren daarna kwamen er verschillende diensten bij, het aantal gebruikers nam toe en zelfs de huisstijl stond niet stil. Wist je dat Google al zeven varianten van het logo heeft gehad?

Er zijn meer leuke en interessante feitjes over Google te lezen in de onderstaande infographic. Benieuwd naar deze facts & figures? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

55-feiten-over-Google-kende-jij-ze-al-infographic-770x11762

 

Bron: Frankwatching.nl, https://goo.gl/DKc707
Auteur: Bianca van de Ketterij